Е няма да е евридеика бе само за събота и неделя ама тогава моята ще ми се струва като колело пред тая.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Скивайте тука , двама на един и пак духат супата !
http://www.youtube.com/watch?v=sLUymPnbrak&NR=1Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
Май не е за тука питането ми (моде - ако трябва го подместете нанекъде), но откъде и какви ще препоръчате предни дискове и накладки за Бабата. Чувал съм за някаква марка АТЕ, но никъде не мога да намеря такива. Най-квалитетното дотук е някакво (сигур турско) БРЕМБО, което не изглеждаже мноо зле кат за 75 лв за диск.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Брембо продава един колега тук във форума - Камен666 май беше. Ако искаш нещо 'по-така' - Феродо надупчени и нарязани дискове (спортни) - 252 лв./ к-кт. пак от колега от форума.Last edited by didod; d.m.y г., 09:35.
Comment
-
До колкото знам газов амортисьор не се рециклира , така съм чувал .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment